woensdag 27 april 2011

Westrijd verslag Kamperveen

Na een drukke week van sleutelen stonden beide trekkers weer klaar voor de eerste wedstrijd in Kamperveen, De 6534 moest als laatste in de klasse starten er was al een Full Pull gereden door team Slager dus we wisten wat we moesten doen ! Niels toerde op en liet de koppeling komen en hierbij bleef het ook, de trekker maakte een sprongetje en stond stil. Price-as stuk ? dat is wat wij vermoeden we zullen terzijnde tijd eens een kijkje nemen en repareren.

aan het einde van de dag mocht de 7530 aanhaken !!
Dit was voor ons een spannend moment afgelopen winter is de trekker van onder tot boven van voor tot achter uit elkaar geweest om het probleem van vorig jaar te vinden. Hij liep nooit lekker, we hebben diverse aanpassingen gedaan hopende op een goed resultaat.
Bjorn mocht rijden en toerde goed op nadat de koppeling los was reed de trekker als een speer door de Full Pull samen met "van Stappust" mochten wij de Finale rijden. De wagen stond zwaar afgesteld en we kregen geen grip uiteindelijk stranden we 20 cm achter de nummer 1 "Van Stappust". We zijn zeer tevreden over hoe de trekker nu loopt. de motor lijkt goed vast te houden en de temperaturen waren ook oke. 7 Mei hebben we onze eerste competitie wedstrijd dit is in Elst (GLD) daar zal blijken of we echt winst hebben geboekt! we houden jullie op de hoogte !!!

RUN 1 http://www.youtube.com/watch?v=uv1qfaj9iUM

Geen opmerkingen:

Een reactie posten