zondag 15 mei 2011

Kort verslag Wekerom,Elst, Marle en Hoogeveen

Zaterdag 14 Mei
Vandaag 14 Mei zijn we naar Hoogeveen geweest met weer een andere afstelling in de motor gingen we het weer proberen. De eerste run was een full pull voor de tweede run werd besloten om in een hogere versnelling te rijden. Bij het loslaten van de koppeling was het vermogen weg en kwam er rook aan de linkerkant onder de kappen vandaan. Na inspectie blijkt de complete flens van het uitlaatspruitstuk waar de turbo op staan afgebroken te zijn. We waren al van plan om een nieuw uitlaatspruitstuk te gaan maken dit is nu dus noodzaak geworden.

filmpje Hoogeveen Met dank aan Johan van www.tractorpulling.tv
Zaterdag 7 Mei
Zaterdag zijn we naar Elst geweest voor onze eerste competitiewedstrijd met de John Deere 7530 (mannheim miracle) Voor de wedstrijd in Elst hadden we nog een aantal dingen gewijzigd. Deze wijzigingen hadden echter geen succes het was er alleen maar slechter op geworden. Resultaat een 6e plaats van de 8....

filmpje Elst
Zaterdag 30 April 2011
Woendag kregen we te horen dat we mee mochten doen in Wekerom. We moesten nog een paar dingetjes aanpassen. Wekerom is voor een een mooie test voor de eerste competitie wedstrijd in Elst. We moesten als laatste starten en besloten om in de 2e versnelling te rijden dit bleek toch een stap te hoog.

filmpje

maandag 25 April 2011
Smorgens hebben we de koppeling nog afgesteld voor de wedstrijd in Marle tijdens het testen van de koppeling kwamen we erachter dat er lekkage was bij de brandstofpomp. Bert Bonsing heeft ons nog ff geholpen met een stukje speciaal gereedschap en de lakkage was weer verholpen. Op naar Marle. We hadden geen tegenstanders maar besloten toch een keer te rijden. Roy mocht vandaag gas geven. De baan was net voor ons gesproeid om een grote stofwolk te voorkomen, dit kwam voor onze run niet echt ten goede we hadden totaal geen grip maar behaalde toch de full pull, voor de tweede run een paar gewichten naar achter gehangen de balans was niet super maargoed de full pull werd weer behaald. Al met al weer een geslaagde dag we gaan nog een paar dingen wijzigen voor de eerste competitie wedstrijd in Elst.
voor filmpjes klik op onderstaande link

Geen opmerkingen:

Een reactie posten