maandag 4 juli 2011

Verslag Hagestein & Diepenveen

Vrijdag 1 Juli zijn we met de 6534 en 7530 op pad geweest naar Hagestein
Beide trekkers hebben we de afgelopen week weer wedstrijd klaar gemaakt!

Hagestein is voor ons geen wedstrijd voor de punten of competitie maar gewoon een mooie wedstrijd waar veel concurenten van diverse competitie's de strijd aangaan, natuurlijk willen wij ons daar ook graag meten met de concurentie. Voor de JD 6534 waren we met 11 tractoren,Er lag een pittige kleibaan die rond de 60 mtr erg naar rechts trok, de eerste run haalden we net een Full Pull samen met 2 anderen! de 3e plaats hadden we dus al in de zak, de 2e run hebben we de balans en en banden spanning aangepast hopende op meer grip. Dit pakte prima uit alleen trok de trekker bij de 60 meter weer flink naar rechts en moesten we van het gas af om niet buiten de baan te belanden! Toch een 3e plaats voor ons! waar we al met al tevreden over waren! De eerste plaats was voor Gebr De Beer uit Oudenbosch en de 2e plaats voor Jan-Bas Zijderveld uit Noordeloos.

Film 1e run John Deere 6534

Film 2e run John Deere 6534

Daarna was het de beurt aan de John Deere 7530
De kleibaan was door de luchtvochtigheid super taai geworden en daar hadden wij niet helemaal op gerekent, we hadden de banden spanning aan de zachte kant en iets teveel gewicht op de achterkant gehangen, hierdoor ging onze trekker teveel op het achterwiel en kregen we de toeren er niet helemaal in! toch haalden we een afstand van 98.10 mtr wat later bleek, goed voor wederom een 3e plaats gezien de concurentie toch wel een prima prestatie Nr 1 was voor Simply Green en de 2e plaats ging verassend naar Steel To Steel die hun Inter prima aan het lopen hebben!

Film John Deere 7530

Diepenveen

Zaterdag Avond hebben we met beide trekkers nog gereden in Diepenveen waar we het weer eens mochten proberen op een zand baan! De 6534 reed in een klasse van 4 deelnemers, waarna wij als 3e mochten starten. In de hoogste versnelling kregen we niet echt grip en slingerde we van links naar rechts over de Full Pull. samen met V/d Heerd en smokey deere mochten we de Finale rijden. Smokey deere had pech, tijdens het optoeren viel de noodstop ervoor. hierna mochten wij aanhaken, bij de start trok de trekker behoorlijk naar links. we moesten hierdoor teveel afremmen en kregen geen snelheid meer. toch een afstand ver in de 90 meter voor ons. V/d Heerd ging er met hun trekker over heen en behaalde zelfs nog een Full Pull! voor hun een verdiende 1e Plaats en wij een 2e

Film John Deere 6534 1e Run

Film John Deere 6534 2e Run
Daarna hebben we met de John Deere 7530 nog 2 demo run's gedaan, voor het publiek mooi om te zien voor ons niet veel bijzonders, We kunnen niet hard genoeg rijden op zandbanen, hierdoor begint de trekker te stuiteren en regelt de pomp continu terug! al met al was het een geslaagde avond en mooi kort bij huis in Diepenveen !!!

Onze volgende wedstrijd is as Zaterdag in Montfoort (Utrecht) hier rijden we voor de competitie promo 4,5 ton supersport voor meer info neem ook eens een kijkje op www.sdivisie.nl waar allerlei info staat over onze klasse! ook kun je films vinden van complete klasse's waar wij rijden op www.tractorpulling.TV

Diepenveen 1e Demo run


Diepenveen 2e Demo run

Geen opmerkingen:

Een reactie posten